AR Epoksimassapinnoite

AR Epoksimassapinnoite on liuotteeton värillinen kaksikompponenttinen AR epoksihartsimassan ja lajitellun kvartsihiekkakiviaineksen seos

Betonilattioiden AR Epoksimassapinnoitus koostuu pohjan primeroinnista, mahdollisesta pintasulku epoksoinnista, tarvittaessa halkeemien ja kolojen korjaukset epoksikitillä, epoksimassauksen.

Haluttaessa voidaan myös pintakarhentaa erillisellä käsittelyllä tai sitten voidaan massauksen yhteydessä hiutaloida ja sen jälkeen pintalakata.

AR Epoksimassapinnoite soveltuu hyvin missä lattialta edellytetää sileää pintaa (voidaan pintakarhentaa), pientä kitkaa (rullausta), hyvää vesitiiveyttä, Erittäin hyvää kemikaalien kestoa sekä kovaa mekaanista kestävyyttä. Valmispinnoite on saumaton, hygieeninen ja esteettinen. Pinta on helposti puhdistettavissa eikä sisällä mikrobien kasvua ylläptäviä ainesosia eikä biosidejä. Tuotteella on hyvä UV-valon kestävyys.

AR Epoksimassapinnoite perustuu pigmenttejä ja täyteaineita sisältävään liuotteettomaan epoksihartsisideainekseen sekä laijiteltuun kvartsihiekkakiviainekseen. Valmis pinta on kiiltävä ja sileä mutta voidaan myös pintakarhentaa tai hiutaloida ja pintalakata. Pinnoitteen paksuus valitaan lattiakohteen mukaisesti normaalisti 2-3 mm.  Jäykistettyä epoksipinnoitetta voidaan myös nostaa sivelemällä seinälle jalkalistaksi. Värikartan sävyt ja muita RAL sävyjä teknisin tehdastilaus rajoituksin.  Pinnoite Kestää jatkuvana rasituksena öljyjä, rasvoja, polttoaineita, normaalisti käytössä olevia pesuaineita, suoloja sekä tilapäisrasituksena useimpia teollisuudessa käytettäviä happoja ja emäksiä. Rasitusluokka kalvovahvuuden (2,0 – 4,0 mm) mukaisesti BC4-BC6 (by 54/BLY 12).

Käyttöalue esimerkkejä (sileänä tai karhennettuna)

Kovan kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaiset prosessi- ja elintarviketeollisuuden tuotanto- ja varastotilojen lattiat, laboratoriot, sairaalat ja muut vaativat käyttökohteet.

Epoksimassalattia t1Epoksimassapinnoite kar1Epoksimassapinnoite arr1Epoksimassapinnoite ar5