AR Epoksivärihiekkamassapinnoite

AR Epoksivärihiekkamassapinnoite on liuotteeton kaksikomponenttinen AR Epoksihartsisideaineksen ja värihiekan seos

Betonilattioiden AR Epoksivärihiekkamassapinnoitus koostuu pohjan primeroinnista, hiertomassauksesta ja pintalakkauksesta

AR Epoksivärihiekkamassapinnoite soveltuu hyvin missä lattialta edellytetään pinnan karheutta, hyvää vesitiiveyttä, Erittäin hyvää kemikaalien kestoa ja erittäin kovaa mekaanista kestävyyttä sekä veden tai lämpötilamuutosten aiheuttamia rasituksia. Valmis pinnoite on saumaton, hygieeninen ja esteettinen sekä elintarviketeollisuuden hyväksymä. Pinta on helposti puhdistettavissa eikä sisällä mikrobien kasvua ylläpitäviä ainesosia eikä biosidejä. Tuotteella on hyvä UV-valon kestävyys.

AR Epoksivärihiekkamassapinnoite perustuu värittömään, liuotteettomaan epoksihartsisideainekseen sekä pyöristettyyn ja värjättyyn silikaattipinnoitettuun kvartsihiekkaan jonka rae koko on 0,6 – 1,2 mm. Valmis pinta on hieman karhea eikä näin ollen erillistä liukkaudenesto karhennusta tarvita. Pinnoitteen paksuus valitaan lattiakohteen mukaisesti normaalisti 3-4 mm. Jäykistettyä AR epoksivärihiekkamassapinnoitetta voidaan myös nostaa seinälle jalkalistaksi. Värivaihtoehdot on 10 pääväriä sekä päävärejä sekoittamalla saadaan lukematon määrä erillaisia värisekoituksia. Pinnan karheutta voidaan madaltaa lisälakkaus kerroilla. Pinnoite Kestää jatkuvana rasituksena öljyjä, rasvoja, polttoaineita, laimeita happoja, suoloja sekä tilapäisrasituksena useimpia teollisuudessa käytettäviä vahvoja happoja ja emäksiä. Lämpösokkien ja höyrypesun rasittamilla alueilla on hiertomassan vähimmäiskerros oltava 6 mm. Rasitusluokka BC5-Mec ja BC5-Chem (by 54/BLY 12).

Käyttöalue esimerkkejä

Kovan kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaiset prosessi- ja elintarviketeollisuuden tuotanto- ja varastotilojen lattiat, laboratoriot, sairaalat ja muut vaativat käyttökohteet.

Epoksivärihiekkamassapinnoite AR k1

Epoksivärihiekkamassapinnoitelattia 024