Epoksilattiat Markku Joronen Oy

Epoksilattiat Markku Joronen Oy on kotimainen vuonna 1989 perustettu lattioiden pinnoitusliike se on erikoistunut pinnoittamaan betonilattioita jo yli 30 vuoden asennus kokemuksella erillaisilla pinnoitteilla ja massoilla.

Yritys on luokiteltu korkeaan AA luottoluokkaan ja kuuluu tilaajavastuu.fi palveluun.

Kotipaikkana on Siuntio ja urakoimme pääsääntöisesti pääkaupunki seudulla ja sen ympäristössä.

Lattiapinnoitus vaihtoehtoja ovat mm. Epoksivärihiekkamassat, epoksiraekivilattiat, itsesiliävät epoksimassat, ohuet epoksipinnoitukset, Itsesiliävät polyuretaanimassat, epoksimaalaukset, epoksilakkaukset, epoksipölynsidonnat, polyuretaanimaalaukset ja erillaiset korjaukset epoksilla.

Yrityksen tietotaidon takana on monivuotinen vahva kokemus ja ennakkoluuloton uuden etsintä, muutosten ennakointi sekä tuotetietoutensa ajan tasalla pitävät alan ammattilaiset. Näin varmistetaan asiakkaalle laadukkaat ja esteettiset takuulattia vaihtoehdot.

Epoksilattiat Markku Joronen Oy pystyy joustavana yrityksenä huolehtimaan jokaisen asiakkaan tarpeista sekä paneutumaan heidän tarpeiden ja odotusten täyttämiseen. Toimintamme elinehto on molemminpuolinen tyytyväisyys sekä suunnitellun aikataulun paikkansa pitävyys. Avoin ja luottamuksellinen yhteistyö takaa asiakkaalle turvallisuuden lattian pinnoituksissa pitkälle tulevaisuuteen.

Betonilattian pohja K2Ensin tuntuiEpoxicittausMassaus