Epoksivärihiekkamassapinnoite

Epoksivärihiekkamassapinnoite on liuotteeton kaksikomponenttinen epoksihartsisideaineksen ja värihiekan seos

Betonilattioiden epoksivärihiekkamassapinnoitus koostuu pohjan primeroinnista, hiertomassauksesta ja pintalakkauksesta

Epoksivärihiekkamassapinnoite soveltuu hyvin missä lattialta edellytetään pinnan karheutta, hyvää vesitiiveyttä, kemikaalien- ja lämmönkestoa sekä erittäin kovaa mekaanista kestävyyttä. Valmis pinnoite on saumaton, hygieeninen ja esteettinen sekä elintarviketeollisuuden hyväksymä. Pinta on helposti puhdistettavissa eikä sisällä mikrobien kasvua ylläpitäviä ainesosia eikä biosidejä. Tuotteella on hyvä UV-valon kestävyys.

Epoksivärihiekkamassapinnoite perustuu värittömään, liuotteettomaan epoksihartsisideainekseen sekä pyöristettyyn ja värjättyyn silikaattipinnoitettuun kvartsihiekkaan jonka rae koko on 0,6 – 1,2 mm. Valmis pinta on hieman karhea eikä näin ollen erillistä liukkaudenesto karhennusta tarvita. Pinnoitteen paksuus valitaan lattiakohteen mukaisesti normaalisti 3-4 mm. Jäykistettyä epoksivärihiekkamassapinnoitetta voidaan myös nostaa seinälle jalkalistaksi. Värivaihtoehdot on 10 pääväriä sekä päävärejä sekoittamalla saadaan lukematon määrä erillaisia värisekoituksia. Pinnan karheutta voidaan madaltaa lisälakkaus kerroilla. Pinnoite kestää hyvin rasvoja, öljyjä, polttoaineita, suoloja, pesuaineita sekä tilapäisrasituksena laimeita happoja ja emäksiä. Lämpösokkien ja höyrypesun rasittamilla alueilla on hiertomassan vähimmäiskerros oltava 6 mm. Rasituluokka BC5-Mec ja BC5-Chem (by 54/BLY 12).

Käyttöalue esimerkkejä

Raskaasti kuormitetut teollisuus- ja varastotilojen lattiat, laitoskeittiöt ja elintarviketeollisuus, autotallit, autohallit, autokorjaamot, terassit

liiketilan epoksihiertomassapinnoite2 autotallilattia epoksivärihiekkahiertomassapinnoite kuva 2

Keittiön epoksivärihiekkamassalattia k2Autotallin epoksivärihiekkamassapinnoitus k4