Epoksivärihiekkapinnoite

Epoksivärihiekkapinnoite on liuotteeton kaksikomponenttinen epoksihartsisideaines ja värihiekan asennus

Betonilattioiden epoksivärihiekkapinnoitus koostuu pohjan primeroinnista, kahdesta epoksi/värihiekka asennuksesta ja lakkauksesta

Epoksivärihiekkaapinnoite soveltuu hyvin missä lattialta edellytetään erityistä pinnan karheutta, hyvää vesitiiveyttä, kemikaalien kestoa sekä kovaa mekaanista kestävyyttä. Valmis pinnoite on saumaton, hygieeninen ja esteettinen sekä elintarviketeollisuuden hyväksymä. Pinta ei sisällä mikrobien kasvua ylläpitäviä ainesosia eikä biosidejä.

Epoksivärihiekkamassapinnoite perustuu värittömään, liuotteettomaan epoksihartsisideainekseen sekä pyöristettyyn ja värjättyyn silikaattipinnoitettuun kvartsihiekkaan jonka rae koko on 0,6 – 1,2 mm. Valmis pinta on erittän karhea eikä näin ollen erillistä liukkaudenesto karhennusta tarvita. Pinnoitteen paksuus on normaalisti 2-3 mm. Jäykistettyä epoksivärihiekkamassapinnoitetta voidaan myös nostaa seinälle jalkalistaksi. Värivaihtoehdot on 10 pääväriä sekä päävärejä sekoittamalla saadaan lukematon määrä erinlaisia värisekoituksia. Pinnan karheutta voidaan madaltaa lisälakkaus kerroilla. Pinnoite kestää hyvin rasvoja, öljyjä, polttoaineita, suoloja, pesuaineita sekä tilapäisrasituksena laimeita happoja ja emäksiä. Ei suositella Lämpösokkien ja höyrypesun rasittamilla alueilla. Rasituluokka BC5-Mec ja BC5-Chem (by 54/BLY 12).

Käyttöalue esimerkkejä

Kovan ja keskiraskaan kulutuksen alaiset teollisuus- ja tuotantotilat, pesuhallit terassit, autotallit, autokatokset ja muut vastaavat käyttökohteet.

Epoksivärihiekkapinnoite e1

Epoksivärihiekkapinnoite kl1Epoksivärihiekkapinnoite kl2Epoksivärihiekkapinnoite r1