ESD Epoksimassapinnoite

ESD Epoksimassapinnoite on liuotteeton värillinen kaksikompponenttinen ESD epoksihartsimassan ja lajitellun ESD hiekkakiviaineksen seos

Betonilattioiden ESD epoksimassapinnoitus koostuu pohjan primeroinnista, tarvittaessa halkeemien ja kolojen korjaukset epoksikitillä, maadoituksen kupariasennuksesta, ESD primeroinnista ja ESD epoksimassauksesta.

ESD Epoksimassapinnoite soveltuu hyvin Keskiraskaan kulutuksen alaisiin elektroniikkateollisuuden tuotanto- ja varastotilojen lattiat,sekä muut tilat, joissa pinnoitteelta edellytetään PSK 2703 standardin mukaista sähkön johtavuutta. Tilojen resistiivisyysvaatimus, Rg >50 kΩ – 1 GΩ. Täyttää IEC EN 61340-5-1 standardin vaatimukset maareistanssin (Rg) osalta.

Kestää jatkuvana rasituksena öljyjä, rasvoja, polttoaineita, normaalisti käytössä olevia pesuaineita, suoloja sekä tilapäisrasituksena laimeita happoja ja emäksiä.

ESD Epoksimassapinnoitteen paksuus on oltava 1,0-1,5 mm. Värikartan sävyt ja muita RAL sävyjä teknisin tehdastilaus rajoituksin. Suositellaan tummia sävyjä Pinnoitteella hyvä mekaaninen ja kemiallinen kestävyys. Pinnoite kestää hyvin rasvoja, öljyjä, polttoaineita, suoloja, pesuaineita sekä tilapäisrasituksena laimeita happoja ja emäksiä. Rasitusluokka kalvovahvuuden 1,5 mm mukaisesti, BC2-3 (by 54/BLY 12).

ESD -ominaisuudet Resistanssi maahan, Rg 7,5 x 104 – 1 x 109 Ω.

Käyttöalue esimerkkejä

Keskiraskaan kulutuksen alaisiin elektroniikka- lääke- ja kemianteollisuuden tuotanto-, kokoonpano-, ja varastotilojen, sekä IT-konesalien ja painotalojen lattioiden pinnoitteeksi sekä muut tilat

Epoksimassapinnoite ESDK2Epoksimassapinnoite m3