Lattian Polyuretaanimaalaus ja -lakkaus W 1

Liuotteeton värillinen tai väritön vesiohenteinen yksikompponenttinen Polyuretaanimaali W 1

Polyuretaanimaali W 1 on yksikomponenttinen vesiohenteinen himmeä polyuretaanilakka ja -maali vanhoille ja uusille betonilattioille. Ei sisällä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC). Pinta on helposti puhdistettavissa ja maalilla on hyvä UV -valon kestävyys. PU W 1 Polyuretaanimaali on vesihöyryä läpäisevä. Maalaustarvikeryhmä 51.3 (RT-luokitus).

Polyuretaani maalaus soveltuu kevyemmän kulutuksen rasittamat lattiat kuten kellaritilat, parvekkeet, autotallit ja vastaavat käyttökohteet. Hengittävä Polyuretaanimaali W 1 soveltuu kostealle alustalle, maavaraisiin betonirakenteisiin ja kapillaarisesti nousevan kosteuden rasittamiin tiloihin. Erittäin nopeasti kuivuva, käyttöturvallinen polyuretaanimaali.

Polyuretaanimaali ja -lakka kestää öljyjä, rasvoja, polttoaineita, normaalisti käytössä olevia pesuaineita ja suoloja. Estää tehokkaasti veden ja epäpuhtauksien imeytymisen alustaan. Rasitusluokka BC1 (by54/BLY 12). Maalikalvonpaksuus n. 0,1mm kahteen kertaan käsiteltynä Vakiovärit 257, 265 ja lakka väritön. Voidaan sävyttää Polyuretaanimaali W 1 värikartan RAL sävyihin.

Käyttöseoksen VOC 0 g /l. EU VOC 2004/42/EC (cat A/j) max. 140 g/l (2010).

Autokatoksen epoksipinnoitusAutokatoksen epoksi ohutpinnoitusAutokatoksen epoksi ohutpinnoitus k1